Apparaten en accessoires
Chileatole
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
4 porción
Ingrediënten
-
900 g de agua
-
320 g de granos de elote fresco
-
2 chiles poblanos sin semillas, ni venas y en trozos
-
10 g epazote
-
2 ¼ cdita de sal
-
50 g de harina de maíz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
6 g
Calorieën
869 kJ /
207 kcal
Vetten
1 g
Vezels
8 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COCINA DEL DIARIO
10 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Caldo de camarón
40min
Caldo poblano
35min
Chicharrón en salsa verde
25min
Sopa de verdolagas
50min
Arroz al chile serrano y epazote
2u. 40min
Caldo loco huasteco
1u.
Caldo de nopales con chile morita
30min
Sopa de nopales
45min
Caldo de habas con nopales
9u.
Caldo tlalpeño
1u. 20min
Crema de chile poblano
25min
Sopa de garbanzos con nopales
50min