![Jitomates rellenos de atún, calabacita y menta Jitomates rellenos de atún, calabacita y menta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E4E7EB20-CC7D-4998-B5DE-D06CFF1D2CE8/Derivates/10bbb54f-6f03-445d-9303-8860d30e1102.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 jitomates (aprox. 200 g c/u)
- 1 diente de ajo, pelado
- 3 ramitas de menta fresca, solamente las hojas
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de calabacita, en cubos (1-2 cm)
- 1 - 2 pizca de sal, o al gusto
- 100 g de atún enlatado en aceite, escurrido
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 179 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Ensalada Niçoise
1 godz.
Aguacates rellenos de atún
20min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Alambre de pescado
35 min
Ensalada de salmón con arándanos
40 min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25 Min
Pollo balsámico con salteado verduras
30 min
Ensalada de fresas y queso de cabra
15 min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35 min
Ceviche de pepino y jícama
10 min