![Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos. Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/428c77512bc1d87bf3c3eb8b06f273a2/Derivates/b20a1cc011b9cc307ae0f70046d14a374ac6f1d9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de jengibre, pelado, en rebanadas (3 mm)
- 1 diente de ajo
- 70 g de miel
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 70 g de salsa de soya
- 600 g de filete de salmón fresco, limpios, cortados en trozos (aprox. 3 cm x 5 cm x 2 cm)
- 80 g de cebolla, reducido a la mitad
- 30 g de aceite vegetal
- 500 g de chícharos congelados
- 400 g de agua
- 200 g de leche de coco
- 1 cda de caldo de verduras en pasta
- ½ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- 5 cda de ajonjolí tostado
-
50
g de brotes
of 50 g de lechuga escarola, en rebanadas finas (5 mm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3111.1 kJ / 743.6 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 43.4 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 1362.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1j 10 menit
Pescado al horno con tomates deshidratados
30min
Bowl de atún y aguacate
50min
Filete de pescado con costra de café
30min
Ensalada Tex-Mex de quinoa y pollo
30min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Menú: Albóndigas con salsa de verduras. Hojaldre de manzana.
1h 30 min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20 min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30min
Salmón en salsa de naranja y frutas deshidratadas
1h 25 min
Cazuela de requesón
45 min
Cacerola de papa y salmón.
45 min