Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de agua
- 250 g de ejotes, sin tallos y en trozos (2-3 cm)
- 200 g de fideos de arroz, secos
- 1 zanahoria (aprox. 80 g), en trozos (2-3 cm)
- 40 g de aceite de ajonjolí
- 80 g de cebolla cambray, en rebanadas (2-3 mm)
- 30 g de salsa de soya
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1255 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 448 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 dk
Enchiladas poblanas veganas
40 dk
Tabule de quinoa
10 dk
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 Min
Quinoa bowl con hongos
45 Min
Ceviche de pepino y jícama
10 dk
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40 dk
Barbacoa de hongos
30 dk
Calabacitas con elote y cilantro
20 dk
Nopalitos con guajillo y elote
30 dk
Tacos de flor de Jamaica
1sa
Tinga de col
35 dk