![Atún con salsa Vierge Atún con salsa Vierge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FADFEFEE-5411-4A81-8630-CF4F1DA79840/Derivates/9A97B0BB-8BD2-4535-93BC-8F911F0EF220.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 filetes de atún fresco, aprox. 200 g de cada uno
- 1 cdita de sal gruesa, o al gusto
- 60 g de aceite de oliva
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cda de vinagre de vino tinto
- 135 g de jitomate cherry
- 20 ramas de cebollín
- 1 rama de hinojo, sólo las hojas
- ½ cdita de pimienta negra entera, o al gusto
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 950 g de agua
- 180 g de papas cambray
- 50 g de ejotes
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2671 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado con salsa de morrón
45 Min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50min
Salmón con hongos y puré de papa
45 Min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30min
Salmón al vapor con verduras de verano
30min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Pescado en hoja santa
30min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35min