Atún con salsa Vierge

Atún con salsa Vierge

4.3 64 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
2 porción

Ingrediënten

  • 2 filetes de atún fresco aprox. 200 g de cada uno
  • 1 cdita de sal gruesa o al gusto
  • 60 g de aceite de oliva
  • ½ cdita de pimienta negra entera
  • 1 diente de ajo pelado
  • 1 cda de vinagre de vino tinto
  • 135 g de jitomate cherry
  • 20 ramas de cebollín
  • 1 rama de hinojo sólo las hojas
  • ½ cdita de pimienta negra entera o al gusto
  • ½ cdita de sal o al gusto
  • 950 g de agua
  • 180 g de papas cambray
  • 50 g de ejotes

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porción

Eiwitten 50 g
Calorieën 2671 kJ / 636 kcal
Vetten 40 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...