Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 filetes de atún fresco, aprox. 200 g de cada uno
- 1 cdita de sal gruesa, o al gusto
- 60 g de aceite de oliva
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cda de vinagre de vino tinto
- 135 g de jitomate cherry
- 20 ramas de cebollín
- 1 rama de hinojo, sólo las hojas
- ½ cdita de pimienta negra entera, o al gusto
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 950 g de agua
- 180 g de papas cambray
- 50 g de ejotes
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2671 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con salmón y espinaca
40min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Salmón a la naranja
50 Min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25min
Salmón con hongos y puré de papa
45 min
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35 min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40min
Ceviche de marlin
25min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 min
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
35 min