Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de filetes de res, salpimentado
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 60 g de chile pasilla, sin venas, tallo ni semillas
- 250 g de jitomate
- 300 g de higos
- 750 g de vino tinto
- 250 g de agua
- 1 cdita de tomillo seco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1496 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Sopa de lima yucateca
40 Min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30 min
Sopa de elote
35min
Filete de res con salsa de jamaica
50min
Pescado a la veracruzana
30 min
Chuletas de cerdo con ensalada de manzana Al vacío
2 godz. 40 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 godz. 45 min
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1h 20 min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h