Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de filetes de res, salpimentado
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 60 g de chile pasilla, sin venas, tallo ni semillas
- 250 g de jitomate
- 300 g de higos
- 750 g de vino tinto
- 250 g de agua
- 1 cdita de tomillo seco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1496 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Caldo de camarón
40min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 Std. 45 Min
Pescado a la veracruzana
30 min
Gelato de mamey
35 min
Espárragos con salsa de jamiaca
40min
Pescado a la talla
40min
Aguacates rellenos de jaiba
1h
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1 godz. 20 min