Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 400 g de jitomate
- 5 g chile serrano
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de filetes de pescado blanco, en trozos
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de orégano
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1100 g de agua
- 100 g de ejotes
- 5 hojas de epazote
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 622 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agua de chayote
10 Min
Pozole de mariscos
1h 15min
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1h 10min
Caldo de res
1h 15min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1h
Pescado con adobo
1h
Pipián rojo
1h
Caldo de camarón
25min
Cerdo con chilacayotes en pipián
55min
Mixiotes de carnero
13 Std. 30 Min
Adobo básico
30min
Pozole Blanco
1h