Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 400 g de jitomate
- 5 g chile serrano
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de filetes de pescado blanco, en trozos
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de orégano
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1100 g de agua
- 100 g de ejotes
- 5 hojas de epazote
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 622 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Caldo de habas con nopales
9h
Sopa de aprovechamiento
40 Min
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.
Pajaritos de pollo
30 Min
Salpicón de res
40 Min
Caldo de camarón
25min
Caldo loco huasteco
1 Std.
Crema de verduras, arroz con pescado y crumble de manzana para dos
1 Std. 10 Min
Chileatole
55 Min
Capirotada
1 Std. 10 Min
Pollo con mole almendrado
2h