Compatibele versies
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filete de res al vapor
- 2 dientes de ajo, pelados
- 3 cdas de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 1300 g de filete de res, en caña
- 4 cdas de aceite
- 800 g de agua
Salsa de queso con rajas
- 100 g de tocino ahumado, en tiras pequeñas
- 100 g de jamón, en tiras
- 200 g de cebolla, fileteada
- 100 g de queso crema
- 250 g de crema ácida
- 400 g de queso amarillo untable, tipo Cheez Whiz®
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo
- 250 g de caldo de res, casero
- 350 g de rajas de chile poblano
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3453.2 kJ / 825.3 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 27.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1119.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al cilantro
35 Min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 menit
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Bisteces con papas en pasilla
1 godz. 15 min
Pollo con crema de chipotle adobado
40 Min
Pastel de carne
40 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Sabanitas de filete de res al romero
25 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1 Std.