Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g de poro
- 25 g de cebolla
- 15 g de aceite vegetal
- 40 g de mantequilla, sin sal
- 610 g de chícharos, congelados
- 2 cditas de sal gruesa
- 80 g de vino blanco, uva Chardonnay
-
500
g de fondo de verduras
of 500 g de caldo de verduras, en tetrapack - 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 80 g de queso de cabra
- semillas de ajonjolí negro, tostado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1436 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de betabel
40min
Crema de chícharos con queso crema
50min
Sopa de flor de calabaza
35min
Crema de flor de calabaza
30min
Sopa italiana de papa
50min
Sopa de jitomate y elote
40min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min
Sopa de berenjena asada
40min
Sopa de apio
50min
Crema de elote y estragón
1h
Crema de zanahoria y jengibre
55min