Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 100 g de arroz (remojado por 1 hora y escurrido)
- 400 g de carne molida de res
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de agua
- 1000 g de calabacitas
Salsa
- 10 g de aceite de oliva
- 100 g de puré de jitomate
- 250 g de pulpa de tamarindo, sin azúcar (ver tip)
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cda de azúcar
- 100 g de agua
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 200 g de chabacanos
- 100 g de ciruelas, deshuesadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1580.7 kJ / 377.8 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 793.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Sopa de verduras y albóndigas
40min
Espaguetti con albóndigas
55min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1h
Pastel de carne
40min
Caldillo de tomate al chipotle
30min
Nieve de frutos rojos
20 Min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1hod. 15min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30min
Tarta de papas y champiñones
1h 20min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h