Calabazas rellenas en salsa de chabacano

Calabazas rellenas en salsa de chabacano

4.2 9 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
7 porciones

Ingrediënten

Relleno
  • 100 g de arroz (remojado por 1 hora y escurrido)
  • 400 g de carne molida de res
  • 1 cdita de sal
  • 1 cdita de pimienta negra molida
  • 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 20 g de agua
  • 1000 g de calabacitas
Salsa
  • 10 g de aceite de oliva
  • 100 g de puré de jitomate
  • 250 g de pulpa de tamarindo sin azúcar (ver tip)
  • 1 cdita de sal
  • 1 cdita de pimienta negra molida
  • 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 1 cda de azúcar
  • 100 g de agua
  • 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 200 g de chabacanos
  • 100 g de ciruelas deshuesadas

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porción

Natrium 793.3 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1580.7 kJ / 377.8 kcal
Vetten 16.7 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraten 46.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...