Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla morada, en rebanadas (aprox. 5-6 mm)
- 20 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 50 g de azúcar morena
-
20
g de vinagre balsámico
of 20 g de vinagre de vino tinto - 1 - 2 pizcas de sal
- 50 g de cebolla morada, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de betabel, cocido, pelado y en trozos
- 350 - 400 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 - 2 pizcas de tomillo seco
-
4
rebanadas de baguette
of 4 rebanadas de pan - 60 - 80 g de queso azul, en trozos
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cda de jugo de limón amarillo
- 1 cda de nuez pecana, en trozos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1703.5 kJ / 407.1 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 388.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa versátil de verduras TM6
50min
Sopa de chícharo y menta
20 Min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de cebada perla y hongos
50min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 Min
Sopa italiana de papa
50min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa Húngara de hongos
30min
Crema de espárragos y queso Brie
30min
Sopa de jitomate y elote
40min
Crema de betabel
40min
Sopa de flor de calabaza
35 min