Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de quinoa, roja
- 750 g de agua
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 350 g de hongos cremini, en rebanadas
- 2 calabacitas
- 2 cm de jengibre, pelado
- 2 cebollas cambray, sólo el bulbo
- 20 g de salsa de soya
- 40 g de jugo de naranja
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ pepino, cortado en rebanadas
- 20 g de espinacas baby frescas
- jitomates cherry, cortados por la mitad
- ajonjolí, para decorar
- cebollín picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1143.5 kJ / 272.2 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabule de quinoa
10 min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 min
Quinoa con ejotes
30 min
Hot cakes veganos
20 min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 min
Enchiladas poblanas veganas
40 Min
Bowl de açaí
10 min
Bolitas de quinoa
1hod.
Keppe de quinoa
1hod.
Hot cakes de avena y chía
25min
Poke bowl de arroz de coliflor
30 min
Hot cakes de harina de avena
30 min