Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de quinoa, roja
- 750 g de agua
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 350 g de hongos cremini, en rebanadas
- 2 calabacitas
- 2 cm de jengibre, pelado
- 2 cebollas cambray, sólo el bulbo
- 20 g de salsa de soya
- 40 g de jugo de naranja
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ pepino, cortado en rebanadas
- 20 g de espinacas baby frescas
- jitomates cherry, cortados por la mitad
- ajonjolí, para decorar
- cebollín picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1143.5 kJ / 272.2 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 min
Tabule de quinoa
10min
Quinoa con ejotes
30 min
Lentejas marinadas
35min
Chía pudding de matcha
30 min
Poke bowl de arroz de coliflor
30 min
Keppe de quinoa
1hod.
Pimientos rellenos de quinoa
1hod.
Tostadas de arroz con aguacate y garbanzo
10min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1h 30min
Noodles con ejotes
40 min