Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cacahuates pelados y sin sal
- 5 g de jengibre
- 1 echalote
- 2 dientes de ajo
- cebollín, y un poco más para decorar
- 1 zanahoria, pelada y en trozos
- 100 g de jícama, pelada y en trozos
- 2 chiles de árbol secos, sin semillas y en trozos
- 1 cubo de caldo de pollo, para el caldo de pollo
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 80 g de salsa Hoisin
- 50 g de salsa de soya
- 80 g de salsa de ostión
- 15 g de vinagre de arroz
- 150 g de vino blanco
- 30 g de agua
- 10 g de fécula de maíz
- 600 g de camarones medianos crudos, pelados y desevenados
- cebollín
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 7740.8 kJ / 1850.1 kcal
- Eiwitten
- 123.4 g
- Koolhydraten
- 112.7 g
- Vetten
- 89.3 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 21.1 g
- Natrium
- 9723.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinada de pescado a la ciénega
10 Min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1 Std. 40 Min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Chow Mein
55min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Camarones cremosos a la diabla
40 min
Pescado agridulce con arroz TM6
1 Std. 5 Min
Lonche de frittata con chorizo
40 min
Botana de queso y ostiones ahumados
2 Std.
Filete de res con dos salsas
40 min
Adobo con carne
50min
Camarones saganaki con queso feta
35 min