Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1100
g de camarones crudos grandes con cabeza (ver tip)
of 1100 g de mariscos mixtos, al gusto, (p. ej. mejillones, calamares, alemjas, cubos de pescado, etc.) - 200 g de agua
- 1 cdita de sal rosa del himalaya
- 400 g de jitomates, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 120 g de pimiento rojo, sin tallo ni semillas
- 150 g de cebolla blanca
- ½ cdita de clavo de olor en polvo
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de pimienta blanca molida
-
1
cdita de pimentón dulce
of ½ cdita de paprika - 1 cda de fécula de maíz
- 3 limones verdes, en mitades, para acompañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 828.8 kJ / 198.1 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1238.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la diabla
30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pollo al cilantro
35min
Camarones en salsa de pimientos
25min
Pescado con salsa de morrón
45 min
Puré de papa y poro
40 min
Pollo a la paprika en olla
45 min
Pasta con camarones
35min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Camarones al ajillo
25min
Estofado de pollo con frijol y camote
45 min