Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de kale
- 150 g de lechuga sangría, en mitades
- 50 g de arúgula
- 400 g de agua
- 50 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 filetes de anchoa en aceite
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 15 g jugo de limón
- 15 g de mostaza Dijon
- 1 huevo
- 500 g de agua, para el Varoma
- 4 filetes de salmón fresco
- sal fina, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 100 g de crutones
- 100 g de jitomates cherry, en mitades
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3798 kJ / 904 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 69 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1898 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Ensalada César
15 min
Tabule de quinoa
10 Min
Bowl de atún y aguacate
50 min
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20 min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25 Min
Ensalada de quinoa
25 Min
Ensalada César
10 Min
Ensalada Niçoise
1h
Ensalada de pepino y yogurt
15 min
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15 min