Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- mantequilla, la necesaria para engrasar
- 700 g de pimientos rojos, sin tallos ni semillas y en cuartos
- 150 g de cebolla blanca, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto y un poco más para sazonar
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto y un poco más para sazonar
- 3 cdas de aceite de oliva
- 100 g de queso parmesano, en trozos
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- ¼ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 8 filetes de pescado blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1080 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 603 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Pollo con arándanos y romero al horno
1h 45min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1h
Pescado a la diabla
30min
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5min
Pescado con adobo
1h
Pescado al horno con tomates deshidratados
30min
Pastel azteca
1h 20min
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h