Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di burro
- 180 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 550 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di pasta corta a piacere
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 206.5 g
- Vetten
- 89.4 g
- Verzadigd vet
- 54.3 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 242.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Carbonara vegetariana
30min
Baked Beans
14u. 5min
Crema di pomodoro
25min
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40min
Menù: Falafel; Babaganoush; Malabi (Bimby Friend)
3hod.
Sformato di pasta al tonno
30min
Sauté veloce di verdure al burro di arachidi
30min
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45 Min
Chili (vegan)
40min
Polpettone del Ringraziamento
1 Std. 30 Min