Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di burro
- 180 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 550 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di pasta corta a piacere
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 206.5 g
- Vetten
- 89.4 g
- Verzadigd vet
- 54.3 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 242.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di nocciole vegetariano
35 min
Coleslaw
10 Min
Bratwurst con insalata di patate
35 min
Nachos gratinati
1 godz.
Jota carnica
1h 5min
Omelette verdure e formaggio
30 min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30 min
Pappardelle alla papalina
30 min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Zuppa di baita
45 min