Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di lenticchie
- 150 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di carote, pelate e a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di lenticchie secche
- 300 g di melanzane a cubetti (3 cm)
- 100 g di vino rosso
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Purè di patate
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0,5 cm)
- 300 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
-
2
cucchiai di pangrattato
of 2 cucchiai di Gruviera grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1677 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 452 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3 Std.
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Ragù di lenticchie
1 Std. 15 Min
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Sformato di fagioli dell'occhio
50 Min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2h 20min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 Std. 25 Min
Lasagne primaverili (senza glutine)
3u. 15min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1h 45min
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min