Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g venkel, in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter
- 200 g prei, alleen het witte gedeelte, in zijn geheel
- 30 g olijfolie
- ½ - ¾ tl zout, plus 1 snufje voor het glazuur
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el verse tijmblaadjes
- 100 g verse geitenkaas
- 1 ei
- 100 g ricotta
- 375 g bladerdeeg, een rechthoekig vel
- 1 eierdooier
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Profiteroles
2h
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min