
Apparaten en accessoires
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
venkel in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter200 g
-
prei alleen het witte gedeelte, in zijn geheel200 g
-
olijfolie30 g
-
zout plus 1 snufje voor het glazuur½ - ¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
verse tijmblaadjes2 el
-
verse geitenkaas100 g
-
ei1
-
ricotta100 g
-
bladerdeeg een rechthoekig vel375 g
-
eierdooier1
Voeding per 1 portie
Calorieën
411 kcal /
1719 kJ
Eiwitten
12 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
34 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
11 g
Natrium
612 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux