
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 370 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 4 eieren
- 50 g water koud (4 el)
Vulling
- 250 g kalfsvlees, gemalen
- 250 g rundvlees, gemalen
- ½ broodje geweekt in water en uitgelekt
- 2 eieren
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper of naar smaak
Afwerking
- water voldoende om in te koken
- 1 el zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 766 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 806 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1u. 15min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
3u. 20min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
4u.
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
15min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
2u.
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
1u. 45min
Vegan mini cheesecakes
Geen beoordelingen
4u. 30min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
Geen beoordelingen
30min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
1u. 45min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
1u.