Apparaten en accessoires
Kreplach
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
15 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
806 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
766 kJ /
182 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Vastensoep
30min
Mousse van kaas
10min
Omelet met gehakt
1u. 10min