Kreplach

Kreplach

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
15 porties

Ingrediënten

Deeg
  • bloem
    370 g
  • fijn zout
    1 tl
  • eieren
    4
  • water koud (4 el)
    50 g
Vulling
  • kalfsvlees gemalen
    250 g
  • rundvlees gemalen
    250 g
  • broodje geweekt in water en uitgelekt
    ½
  • eieren
    2
  • fijn zout of naar smaak
    1 tl
  • gemalen zwarte peper of naar smaak
    ½ tl
Afwerking
  • water voldoende om in te koken
  • zout
    1 el

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Natrium 806 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 766 kJ / 182 kcal
Vetten 5 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...