Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 370 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 4 eieren
- 50 g water koud (4 el)
Vulling
- 250 g kalfsvlees, gemalen
- 250 g rundvlees, gemalen
- ½ broodje geweekt in water en uitgelekt
- 2 eieren
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper of naar smaak
Afwerking
- water voldoende om in te koken
- 1 el zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 766 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 806 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeevruchtenstoofpot
1h 5 min
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15 Min
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Mallorcaanse vissoep
40 min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Peperkoekkoekjes
2sa 20 dk