
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 370 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 4 eieren
- 50 g water koud (4 el)
Vulling
- 250 g kalfsvlees, gemalen
- 250 g rundvlees, gemalen
- ½ broodje geweekt in water en uitgelekt
- 2 eieren
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper of naar smaak
Afwerking
- water voldoende om in te koken
- 1 el zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 766 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 806 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tonijnkroketten
1h 30min
Basis kippenbouillon
35min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Gevulde vis
1h 50min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Ovenburger
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen