Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 370 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 4 eieren
- 50 g water koud (4 el)
Vulling
- 250 g kalfsvlees, gemalen
- 250 g rundvlees, gemalen
- ½ broodje geweekt in water en uitgelekt
- 2 eieren
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper of naar smaak
Afwerking
- water voldoende om in te koken
- 1 el zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 766 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 806 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15 min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Gekruide lamstaart
40min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Taart met peer en brie
1h 10min
Azteca taart
1h
Gozleme
1h 40min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Alpenmacaroni
45 min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Kleine carnaval beignets
Pas d’évaluation