Apparaten en accessoires
Kreplach
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
15 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
806 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
766 kJ /
182 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Speltbrood
Geen beoordelingen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Venkelsapje
10min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2u. 10min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min