Apparaten en accessoires
Kreplach
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
15 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
806 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
766 kJ /
182 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Gevulde vis
1u. 50min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Mojito
10min
Tomaat basilicum spread
5min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min