Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g ui in stukken
- 3 knoflookteentjes, gepeld en gehalveerd
- 30 g olie
- 200 g nieuwe aardappelen
- 125 g gedroogde bonen, 12 uur geweekt en uitgelekt
- 50 g parelgerst
- 1 laurierblad, gedroogd
- 400 g rundvlees in stukken
- 2 tl paprikapoeder
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ¾ g gemalen zwarte peper of naar smaak
-
800
g runderbouillon
of 800 g water en 1 blokje runderbouillonconcentraat
- Voeding
- per 8 porties
- Calorieën
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Eiwitten
- 130 g
- Koolhydraten
- 172 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 24 g
- Natrium
- 5072 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Boemkool buffalo hapjes
Nessuna valutazione
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Boekweit met champignons
25 min
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Lamsspiesjes
Nessuna valutazione
Lamsstoofpotje
1h 45 min
Azteca taart
1h