Apparaten en accessoires
Cholent
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u.
8 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 porties
Natrium
5072 mg
Eiwitten
130 g
Calorieën
7249 kJ /
1726 kcal
Vetten
59 g
Vezels
24 g
Verzadigd vet
13 g
Koolhydraten
172 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Linzenbrood
1u. 55min
Azteca taart
1u.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Kip garam masala
50min
Gozleme
1u. 40min