
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g ui in stukken
- 3 knoflookteentjes, gepeld en gehalveerd
- 30 g olie
- 200 g nieuwe aardappelen
- 125 g gedroogde bonen, 12 uur geweekt en uitgelekt
- 50 g parelgerst
- 1 laurierblad, gedroogd
- 400 g rundvlees in stukken
- 2 tl paprikapoeder
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ¾ g gemalen zwarte peper of naar smaak
-
800
g runderbouillon
of 800 g water en 1 blokje runderbouillonconcentraat
- Voeding
- per 8 porties
- Calorieën
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Eiwitten
- 130 g
- Koolhydraten
- 172 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 24 g
- Natrium
- 5072 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownies van zoete aardappel
1h
Bulgur en rode linzensoep
50min
Fatayer met kaas en munt
2hod.
Azteca taart
1h
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1sa 35 dk
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Fideuá van groenten
40min
Boekweit met champignons
25min
Tunesische Chorba
45min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Paella met kidneybonen
55min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.