Apparaten en accessoires
Cholent
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u.
8 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 porties
Natrium
5072 mg
Eiwitten
130 g
Calorieën
7249 kJ /
1726 kcal
Vetten
59 g
Vezels
24 g
Verzadigd vet
13 g
Koolhydraten
172 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip garam masala
50min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Turkse moussaka
1u. 10min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2u.
Miso carbonara udon noedels
25min
Gozleme
1u. 40min