Apparaten en accessoires
Matzeballen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
16 stuks
Ingrediënten
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (optioneel) een klein stukje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
216 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
364 kJ /
87 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Penne met tonijn
35min
Goulash van soja met knoedels
1u. 25min
Salmorejo
Geen beoordelingen