Apparaten en accessoires
Matzeballen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
16 stuks
Ingrediënten
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (optioneel) een klein stukje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
216 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
364 kJ /
87 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Tempé
48u.
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Vegan kaas dip
40min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Cava Cocktail Surprise
4u. 10min
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Minipizza’s
1u. 20min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Groentensoep
35min