
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Matzeballen
- 150 g bloem, type matzebloem
- 4 eieren
- 4 el olie met neutrale smaak
- 120 g mineraal water, bruisend
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl zwarte peper, gemalen of naar smaak
Bouillon om in te koken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 2 stengels selder
- 2 wortelen, geschild en in stukken gesneden
- ¼ prei
- ¼ ui
- rode bieten een klein stukje (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 364 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 216 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Lemon curd
20min
Karamelpoeder
1u.
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Karamelpudding
1u.
Kreplach
Geen beoordelingen
55min
Gember schillen
Geen beoordelingen
5min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
40min
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
1u. 30min
Gefermenteerde frambozensiroop
Geen beoordelingen
128u. 10min
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
1u.