
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Matzeballen
- 150 g bloem, type matzebloem
- 4 eieren
- 4 el olie met neutrale smaak
- 120 g mineraal water, bruisend
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl zwarte peper, gemalen of naar smaak
Bouillon om in te koken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 2 stengels selder
- 2 wortelen, geschild en in stukken gesneden
- ¼ prei
- ¼ ui
- rode bieten een klein stukje (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 364 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 216 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
13 Std.
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Ovenburger
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen