Apparaten en accessoires
Matzeballen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
16 stuks
Ingrediënten
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (optioneel) een klein stukje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
216 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
364 kJ /
87 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Sate Ayam
1u. 30min
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Dropijs
8u. 30min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Noten bolognese
35min
Zalmburgers
25min