Apparaten en accessoires
Matzeballen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
16 stuks
Ingrediënten
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (optioneel) een klein stukje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
216 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
364 kJ /
87 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Spookachtige snacks
1u. 15min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Soja yoghurt
12u. 15min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Mayonaise zonder ei
10min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min