Apparaten en accessoires
Matzeballen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
16 stuks
Ingrediënten
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (optioneel) een klein stukje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
216 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
364 kJ /
87 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met parmaham en walnoten
28u.
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Citroenslush
10min
Lolly's
40min
Bellini cocktail
5min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Groene bron
10min
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Mousse van tonijn
10min