Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Blattspinat, frisch, ohne grobe Stiele
- 40 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux)
- 200 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 6 Basilikumblätter, frisch
- 4 Eier, getrennt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 971 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1h 20 min
Vichysoisse
3h
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30 min
Cheesecake mit Safranbirnen
4h 30 min
Linsenpastete
6h 20min
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Spinat-Schafskäse-Turm
1 Std. 10 Min
Ziegenkäsetarte
1h 25min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 Min