Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Blattspinat, frisch, ohne grobe Stiele
- 40 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux)
- 200 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 6 Basilikumblätter, frisch
- 4 Eier, getrennt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 971 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Spinat-Brokkoli-Terrine
4h 45min
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40 min
Spinatsuppe mit Wildreis
45 min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 min
Gefüllte Auberginen
1 godz.
Tomaten mit Pilz-Nuss-Füllung
1sa 5 dk
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 Std. 25 Min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1 Std. 25 Min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 min
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2 Std.