Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Blattspinat, frisch, ohne grobe Stiele
- 40 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux)
- 200 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 6 Basilikumblätter, frisch
- 4 Eier, getrennt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 971 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Spinattorte
1 godz.
Mini-Spargel-Quiches
1 godz. 10 min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45 min
Mini-Gemüse-Quiches
1 godz. 10 min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 Std. 25 Min
Vichysoisse
3 Std.
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.