Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
of mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 Min
Crunchy Caramel Popcorn
2 Std. 15 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Iced matcha coconut caramel latte
1 Std. 45 Min
Mustard Green Rice
35 Min
Wafu dressing
20 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 Min