Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)

Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • yam beans (sengkuang) peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
    500 g
  • carrots peeled
    100 g
  • cabbage cut in wedges that fit into wide feeder tube
    100 g
  • garlic cloves
    20 g
  • shallots
    30 g
  • vegetable oil
    20 g
  • Chinese dried mushrooms soaked until soft and shredded
    30 g
  • shredded dried cuttlefish rinsed
    20 g
  • chicken breast fillets skinless, cut in strips (3-5 mm)
    100 g
  • oyster sauce adjust to taste
    20 g
  • light soy sauce adjust to taste
    40 - 50 g
  • homemade chicken stock paste (see tips)
    1 tsp
    mushroom seasoning powder
  • white pepper powder
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 494 kJ / 118 kcal
Vetten 4 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...