Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz sugar
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
- 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
- ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
- 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
- 12 oz water
- 8 oz cabbage, diced (1 in.)
- 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
- 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
- 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241.1 kJ / 296.6 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1198.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili Oil Noodles
30min
Vegetarian Japchae
45min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10min
Chocolate and Caramel Millefeuille
3h 50min
Hot and Sour Pineapple Rice
1 godz. 15 min
Boba Tea (Bubble Tea)
1h
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Baked Sushi
1 godz. 15 min