Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

4.0 23 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves
    3
  • sugar
    1 ½ oz
  • soy sauce
    1 ½ oz
  • gochujang (Korean chili paste)
    1 ½ oz
  • gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)
    1 tbsp
  • kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)
    ½ oz
  • white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
    6 oz
  • water
    12 oz
  • cabbage diced (1 in.)
    8 oz
  • garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks
    16 oz
  • fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)
    6 oz
  • green onions thinly sliced, plus extra to garnish
    2
  • toasted sesame seeds (optioneel) to garnish
    2 - 3 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1198.8 mg
Eiwitten 11.1 g
Calorieën 1241.1 kJ / 296.6 kcal
Vetten 5.4 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 52.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...