Apparaten en accessoires
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (optioneel) to garnish2 - 3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1198.8 mg
Eiwitten
11.1 g
Calorieën
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Vetten
5.4 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
52.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Food Trends 2022
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Tom kha prawns
25 min
Baked Sushi
1 godz. 15 min
Salt Bread
2 godz.
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Homemade Sour Cream
16 godz. 30 min
Matcha Nice Cream
35 min
Sichuan Chilli Oil
50 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Sambal Brinjal
40 min
Sambal Kangkung
10 min
Tom Yum Goong
30 min