
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 400 g verse groene erwten gepeld
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui gesneden in vier
- 20 g olie met neutrale smaak
- 600 g lamsschouder, ontbeend gesneden in stukken
- 1 el currypoeder
- 500 g kokosmelk
- 1 banaan in stukjes gesneden
- 1 mango, rijp in stukjes gesneden
- zout aan te passen aan de smaak
- peper, gemalen aan te passen aan de smaak
- 2 el pistachenoten, gepeld, ongezouten grof gehakt met een mes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4151.5 kJ / 999.8 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 78 g
- Verzadigd vet
- 43.3 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 518.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelsoep met curry
35 Min
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen