Apparaten en accessoires
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
verse groene erwten gepeld400 g
-
teentjes knoflook2
-
ui gesneden in vier1
-
olie met neutrale smaak20 g
-
lamsschouder, ontbeend gesneden in stukken600 g
-
currypoeder1 el
-
kokosmelk500 g
-
banaan in stukjes gesneden1
-
mango, rijp in stukjes gesneden1
-
zout aan te passen aan de smaak
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten grof gehakt met een mes2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
518.3 mg
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
4151.5 kJ /
999.8 kcal
Vetten
78 g
Vezels
10.8 g
Verzadigd vet
43.3 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
No ratings
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
No ratings
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Cholent
No ratings
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 h 15 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Chocolade rijstpudding
1 h 5 min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
No ratings
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 h 35 min
Vanille-mascarpone parfait
2 h 40 min
Karamelpudding
1 h