Apparaten en accessoires
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
verse groene erwten gepeld400 g
-
teentjes knoflook2
-
ui gesneden in vier1
-
olie met neutrale smaak20 g
-
lamsschouder, ontbeend gesneden in stukken600 g
-
currypoeder1 el
-
kokosmelk500 g
-
banaan in stukjes gesneden1
-
mango, rijp in stukjes gesneden1
-
zout aan te passen aan de smaak
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten grof gehakt met een mes2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
518.3 mg
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
4151.5 kJ /
999.8 kcal
Vetten
78 g
Vezels
10.8 g
Verzadigd vet
43.3 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarische chili
35 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen