Apparaten en accessoires
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
verse groene erwten gepeld400 g
-
teentjes knoflook2
-
ui gesneden in vier1
-
olie met neutrale smaak20 g
-
lamsschouder, ontbeend gesneden in stukken600 g
-
currypoeder1 el
-
kokosmelk500 g
-
banaan in stukjes gesneden1
-
mango, rijp in stukjes gesneden1
-
zout aan te passen aan de smaak
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten grof gehakt met een mes2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
518.3 mg
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
4151.5 kJ /
999.8 kcal
Vetten
78 g
Vezels
10.8 g
Verzadigd vet
43.3 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane paprika's
Nessuna valutazione
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Griekse salade met gestoomde kip
Nessuna valutazione
Boeddha bowl met kip
1h
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Nessuna valutazione
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Griekse varkensstoofpot
45min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Appels met cidersabayon
Nessuna valutazione