Apparaten en accessoires
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
verse groene erwten gepeld400 g
-
teentjes knoflook2
-
ui gesneden in vier1
-
olie met neutrale smaak20 g
-
lamsschouder, ontbeend gesneden in stukken600 g
-
currypoeder1 el
-
kokosmelk500 g
-
banaan in stukjes gesneden1
-
mango, rijp in stukjes gesneden1
-
zout aan te passen aan de smaak
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten grof gehakt met een mes2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
518.3 mg
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
4151.5 kJ /
999.8 kcal
Vetten
78 g
Vezels
10.8 g
Verzadigd vet
43.3 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Paella met kidneybonen
55min
Familie kip galette
1u. 55min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Ananas zandkoekjes
2u.
Indiase groentencurry
50min