Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di anacardi al naturale
- acqua calda (non bollente), per l'ammollo
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 80 g di carota, a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla, in quarti
- 2 cucchiai di aceto balsamico bianco
- 50 g di bevanda a base di soia
- 30 g di peperoncino jalapeño sotto conserva, a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ - ¾ cucchiaino di aglio in polvere
- ½ - ¾ cucchiaino di cipolla in polvere
- 40 g di lievito alimentare in scaglie
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 ¼ - 1 ½ cucchiaino di sale
- ¼ mazzetto di prezzemolo fresco, tritato
- triangolini di mais (nachos), per servire
- verdure miste tagliato a bastoncini, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 412.8 kJ / 98.7 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 480.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Formaggio vegano tritato
10min
Burger vegan
5h
Bruschette all'aglio e formaggio vegano
40min
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40min
Torta raw alle barbabietole e cioccolato (senza lattosio)
2u. 20min
Svizzere vegan
1h
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Pasta choux (vegan)
2h
Wellington vegetariano
2h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2u. 20min
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1 Std. 40 Min
Ragù alla soia (vegan)
40min