Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di anacardi al naturale
- acqua calda (non bollente), per l'ammollo
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 80 g di carota, a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla, in quarti
- 2 cucchiai di aceto balsamico bianco
- 50 g di bevanda a base di soia
- 30 g di peperoncino jalapeño sotto conserva, a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ - ¾ cucchiaino di aglio in polvere
- ½ - ¾ cucchiaino di cipolla in polvere
- 40 g di lievito alimentare in scaglie
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 ¼ - 1 ½ cucchiaino di sale
- ¼ mazzetto di prezzemolo fresco, tritato
- triangolini di mais (nachos), per servire
- verdure miste tagliato a bastoncini, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 412.8 kJ / 98.7 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 480.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia cipolle e zucca
2u.
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40min
Gnocchi di broccoli
1u.
Brunch greco (bulgur, focaccia, porrige e crema melanzane e peperoni)
1u. 20min
Polpette dolci ai fagioli mungo e sesamo
14 Std.
Burger vegan deidratato
20h 10min
Tortilla di patate (vegana)
30min
Mousse di cioccolato all'aquafaba
3h 30min
Maionese (vegan)
10min
Insalata russa vegana
45 min
Formaggio vegano
6h 40 min
Maionese vegana
15min