Udon alla carbonara di miso

Udon alla carbonara di miso

3.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
    40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di cipollotto a pezzi
  • 150 g di speck a cubetti (2 cm)
    150 g di guanciale di maiale, a pezzi (2 cm)
  • 15 g olio extravergine di oliva
  • 1 uovo
  • 3 tuorli d'uovo
  • 25 - 30 g di miso bianco (shiro)
  • 50 g di latte
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 400 g di udon freschi
  • semi di sesamo (optioneel) per guarnire
  • cipollotto (optioneel) a rondelle (2 mm), per guarnire
  • peperoncino rosso secco (optioneel) per guarnire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 924.8 mg
Eiwitten 15.3 g
Calorieën 1929.7 kJ / 461.2 kcal
Vetten 25.8 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 8.8 g
Koolhydraten 38.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...