Apparaten en accessoires
Korma Paste
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
200 Gramm
Ingrediënten
-
Cashewkerne30 g
-
Zimtstange1
-
Gewürznelken4
-
Kreuzkümmel, ganz½ TL
-
Fenchelsamen½ TL
-
Kardamomkapseln oder Königskardamom-Kaspeln2
-
Zwiebeln halbiert70 g
-
Tomaten in Stücken (ca. 1 cm)70 g
-
Chili, frisch grün, entkernt, in Ringen (ca. 0,5 cm)1
-
Korianderblätter, frisch abgezupft10 g
-
Koriandersamen, ganz1 TL
-
Currypulver mild½ TL
-
Garam Masala1 TL
-
Kurkuma, gemahlen½ TL
-
Ingwer-Knoblauch-Paste1 TL
-
Limette nur Saft ausgepresst1
-
Kokosflocken3 EL
-
Tomatenmark70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 Gramm
Natrium
74 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
2355 kJ /
563 kcal
Vetten
37.7 g
Vezels
12.5 g
Verzadigd vet
16.5 g
Koolhydraten
41.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix x Karma Food
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk