Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g bakłażana, obranego, przekrojonego na pół
- 2 - 3 gałązki tymianku, świeżego
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do skropienia bakłażana
- 2 ząbki czosnku
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 70 g cebuli dymki, drobno pokrojonej
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 897.9 kJ / 214.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 593.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40min
Musztarda z gruszek
1h 20min
Roladki z bakłażana z pastą orzechową
50min
Topinambur po prowansalsku
50min
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1h 40min
Sundal z ciecierzycy
6h 45min
Bakłażany bhurta
30 Min
Pasta z cukinii i czosnku
55min
Pasta z bakłażana
55min
Pasztet z bakłażana z pomidorowym coulis
2h
Pasta z pieczonego bakłażana
1 Std. 50 Min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40min