Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 cebul (ok. 500 g), nieobranych, przekrojonych na pół
- 30 - 50 g kolendry, świeżej
- 25 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 4 ząbki czosnku
- 2 zielone papryczki chili, świeże, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
- 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
- 60 g wiórków kokosowych
- 1 ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 286.6 kJ / 68.5 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meksykańska pasta z fasoli
20min
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1u.
Hummus paprykowy, domowe krakersy i napój jabłkowo-pomarańczowy
1u.
Hummus z groszkiem
10min
Tatar z fasoli
5 min
Pasta z cukinii i czosnku
55 Min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Hummus z marchewki
1h 45min
Pasta z pieczonego kalafiora z parmezanem
1h 10 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40min
Pasta z bakłażana
55 Min
Hummus z suszonymi pomidorami
10min