Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g nasion soi, suchych
- 1500 g wody
- 150 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 3 ząbki czosnku
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
- masło, do natłuszczenia formy i do ułożenia na wierzchu masy
- bułka tarta, do oprószenia formy
- 2 jajka
- 70 g płatków owsianych
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- ¼ łyżeczki tymianku, suszonego
-
100
g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
of 100 g pestek dyni
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 617.3 kJ / 147.4 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 143.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3h
Pasztet z selera
2h
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 Min
Pasztet warzywny z soczewicą
2 Std. 30 Min
Pasztet z brukwi
2 godz. 5 min
Bezmięsne klopsiki z jarmużu
35 Min
Burgery z soczewicy i purée z bobu
1h 10 min
Pasta bezjajeczna
5 Min
Tatar z fasoli
5 Min
Wegański majonez
15min
Wegańskie "mięso"
1 Std. 15 Min
Wegeburgery z kaszy jaglanej i buraka
1 Std. 15 Min