Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g wody
- 1 ½ łyżeczki soli
- 600 g topinamburu, obranego, pokrojonego w 5 cm słupki
- 3 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 ząbki czosnku
- 20 g oliwy z oliwek
- 35 g koncentratu pomidorowego
- 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka białej gorczycy, ziaren
- 1 łyżeczka ziół prowansalskich, suszonych
- 1 łyżka whisky (optioneel)
- 50 g czarnych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
- 1 szczypta pieprzu cayenne, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 740.4 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 995.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sałatka rosyjska z burakami
1h 10min
Sałatka z fenkułu i kaszy bulgur z cytrusowym dressingiem
35 Min
Chłodnik z cukinii z miętą
2 Std.
Sundal z ciecierzycy
6 godz. 45 min
Gulasz z fasoli czarne oczko i kalmarów
5h 15min
Kremowe gratin z jarmużu
55min
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1h
Pasztet z brukwi
2 Std. 5 Min
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1h 15min
Bob czorba
13h 15 min
Cukinie z miętą
30min
Pilaw z ziarnami i burakiem
30min