Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g kaszy jaglanej
- wrząca woda, do opłukania kaszy
- 10 - 15 g bazylii, świeżej, tylko liście
- 10 g liści szpinaku baby, świeżych
- 1000 g wody
- 2 ½ - 3 ¾ łyżeczki soli
- 2 jajka
- 40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
- woda, ilość do gotowania klusek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 697.1 kJ / 166.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3h 10min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 Std. 30 Min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 Std. 30 Min
Bagietka bezglutenowa
1 Std. 45 Min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2h 45min
Bezglutenowe bułki
1 Std. 15 Min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 Std. 50 Min
Magdalenki (bez glutenu)
1 Std.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 Min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2h 45min
Focaccia (bez glutenu)
1 Std.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 Min