Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g boczku parzonego, w plastrach, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 25 g pieczarek, pokrojonych w 2 mm plastry
- 80 g ciecierzycy, suszonej
- 40 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 20 g mleka
- 20 g oliwy z oliwek
- 2 jajka
- ½ łyżki oregano, suszonego
- ½ łyżeczki soli
- 2 - 3 łyżki sosu pomidorowego
- Voeding
- per 2 porcje
- Calorieën
- 3738.8 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mąka jaglana
5 Min
Mąka z ciecierzycy
45 Min
Placuszki pomidorowo-ciecierzycowe
40 Min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 Min
Naleśniki z ciecierzycy z farszem z suszonych pomidorów i rukolą
45 Min
Bezglutenowe bułki
1 Std. 15 Min
Wegańska gryczana pizza z konfiturą z czerwonej cebuli i brokułami
1 godz. 55 min
Mąka gryczana
5 Min
Placki gryczane bez laktozy
35 Min
Mąka ryżowa
5 Min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 Std. 30 Min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 Std. 50 Min