Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)

Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)

4.4 94 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
20 kromek

Ingrediënten

  • oliwa z oliwek do natłuszczenia papieru do pieczenia
  • 100 g kaszy gryczanej, niepalonej
  • 120 g migdałów, blanszowanych
  • 180 g pestek dyni
  • 60 g ziaren słonecznika
  • 60 g siemienia lnianego
  • 30 g nasion chia
  • 30 g łusek babki płesznik (psyllium)
  • 1 łyżeczka tymianku, suszonego
  • 1 łyżeczka soli
  • 300 g wody

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 kromkę

Eiwitten 6.1 g
Calorieën 651 kJ / 155.6 kcal
Vetten 11.1 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 7.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...