Apparaten en accessoires
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31 g
Calorieën
2087 kJ /
497 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Mexico
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2u. 35min
Hongaarse champignonsoep
30min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Pistache Crème Brûlée
3u. 20min
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min