Apparaten en accessoires
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31 g
Calorieën
2087 kJ /
497 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Mexico
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Gozleme
1u. 40min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Vanillesiroop
30min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Sabayon met sinaasappellikeur
15min