Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g uien
- 150 g radijs
- 3 teentjes knoflook
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse marjolein
- 300 g gevriesdroogde maïs
- 2000 g water
- 1200 g varkensvlees (been, lende, rib)
- 2 tl zout
- 2 tl gedroogde oregano
- 200 g bindsla of Romeinse sla, gehakt
- limoen, om op te dienen
- gedroogde Pequin pepers, om op te dienen
- Mexicaanse tostada, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2087 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Vichyssoise met pasta
35min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Nessuna valutazione
Tarbot met salsasaus
Nessuna valutazione
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nessuna valutazione
Koken van parelspeltgraan
Nessuna valutazione
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Aspergesoep met citroen
55 min