Apparaten en accessoires
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31 g
Calorieën
2087 kJ /
497 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Mexico
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Groene smoothie
10min
Mai tai
10min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min