Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g uien
- 150 g radijs
- 3 teentjes knoflook
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse marjolein
- 300 g gevriesdroogde maïs
- 2000 g water
- 1200 g varkensvlees (been, lende, rib)
- 2 tl zout
- 2 tl gedroogde oregano
- 200 g bindsla of Romeinse sla, gehakt
- limoen, om op te dienen
- gedroogde Pequin pepers, om op te dienen
- Mexicaanse tostada, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2087 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Russische salade
Nessuna valutazione
Pruimenjam
Nessuna valutazione
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nessuna valutazione
Vegan feta in olie met kruiden
Nessuna valutazione
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nessuna valutazione
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nessuna valutazione
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nessuna valutazione
Alpenmacaroni
45 Min
Mini Fougasse
Nessuna valutazione
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min