Apparaten en accessoires
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31 g
Calorieën
2087 kJ /
497 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Mexico
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Brak ocen
Glutenvrij Brood
3 godz. 20 min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Brak ocen
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Brak ocen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Lookbrood met vegan kaas
Brak ocen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Brak ocen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Brak ocen