Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons, en quartiers
- 200 g de grains de maïs doux frais
- 60 g d'huile d'olive
- 1 cube de pâte de bouillon de poulet
-
400
g de lanières de piment Poblano, surgelées
of 400 g de piments Poblano frais, sans peau et déveinés (voir conseil) - 200 g de crème épaisse
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau, en cubes
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
-
16
toasts mexicains
of 16 tortillas de maïs (voir conseil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1520 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1152 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Toasts de viande hachée à la mexicaine
1sa 10 dk
Tortilla de pomme de terre au chorizo
50 phút
Salade de pâtes au poulet
No ratings
Tofu sur riz et sauce aux cacahuètes
45 phút
Riz Sichuan à la viande hachée et l'huile de piment
1u. 5min
Poivrons farcis "Jack O'Lantern"
1h 30 min
Soupe verte effrayante aux globes oculaires
30 dk
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 Std. 40 Min
Tortillas Tex-Mex aux porc et haricots noirs
1 Std. 20 Min
Margarita aux canneberges
5 min
Soupe de nouilles au poulet
1sa 35 dk
Bolognaise aux noix
35 Min