Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons, en quartiers
- 200 g de grains de maïs doux frais
- 60 g d'huile d'olive
- 1 cube de pâte de bouillon de poulet
-
400
g de lanières de piment Poblano, surgelées
of 400 g de piments Poblano frais, sans peau et déveinés (voir conseil) - 200 g de crème épaisse
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau, en cubes
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
-
16
toasts mexicains
of 16 tortillas de maïs (voir conseil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1520 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1152 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40min
Shakshuka au poivron jaune et avocat
25min
Bolognaise aux noix
35 Min
Riz au boeuf et brocoli
50 Min
Riz aux crevettes à la cantonaise
50 Min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
Geen beoordelingen
Casserole duchesse aux légumes
Geen beoordelingen
Soupe verte effrayante aux globes oculaires
30min
Salade de courgette, asperge et pamplemousse
30min
Salade asperge-pastèque
40min
Salade chaude au chou frisé, haricots blancs, noix et baies de goji
40min