Compatibele versies
Bază de pizza din conopidă și ricotta cu brânză cu mucegai, pere și jambon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brânza ricotta
- 1800 g lapte integral
- 80 g oțet alb
Baze de pizza
- 500 g conopidă, tăiată în buchețele mici
- 80 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 ou
Topping pizza
- 1 lingură ulei de măsline, pentru uns
- ½ pară, feliată subțire
- 100 g brânză cu mucegai, fărâmițată
- 150 g jambon crud-uscat, feliat subțire
- 40 g rucola
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 6003.5 kJ / 1429.5 kcal
- Eiwitten
- 88.7 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 85.6 g
- Verzadigd vet
- 46.6 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 3499.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galetă Ratatouille
1h 30min
Samke harra (Pește libanez cu tahini)
35 min
Ouă în aluat de falafel, cu sos de iaurt
55 Min
Salată cu nectarine, Stilton și nuci, cu vinegretă de zmeură
10 min
Bundt marocan
Geen beoordelingen
Plăcintă de miel cu lămâie
Geen beoordelingen
Ricotta coaptă cu ierburi
Geen beoordelingen
Ceșcuțe de varză roșie cu pui
25 min
Fettuccine Alfredo vegane, cu conopidă
50 min
Pepperoni Vegani
Geen beoordelingen
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1h 25min
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50 min