Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sosul de caju
- 100 g caju crud
- 100 g apă, plus pentru înmuiat caju
- 1 cățel de usturoi
-
½
linguriță concentrat pastă de legume
of ½ cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l)
Legumele la cuptor
- 600 g legume în amestec, de sezon, tăiate bastonașe (aprox. 1,5 cm x 7 cm) (vezi recomandarea)
- 2 căței de usturoi
- 50 g ulei de măsline
- 1 - 2 prize piper alb măcinat
- 1 lingură garam masala
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burgeri cu fasole și brânză feta
1 Std. 30 Min
Risotto cu dovleac și bacon
50 min
Salată cu brânză de capră și dressing de caju prăjit
25 min
Cheesecake cu ricotta și fistic
10 min
Stir-fry cu ciuperci
55 min
Burgeri din fasole, cu pistou și slaw (fără alergeni)
1 Std. 30 Min
Panzanella de iarnă
40 min
Cartofi dulci la cuptor cu salată de alac și broccoli
1 godz. 15 min
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50 min
Bolul cu tahini și cușcuș
30 min
Curry de linte cu dovleac la aburi
1 godz. 15 min
Ghiveci cu tofu
30 min