![Mac and Cheese (vegan) Mac and Cheese (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c965858fae1cd51b61c05052c5887ea7/Derivates/edf8fc0b28055fdc68c7bb0532a8798e4fb7d512.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Veganer Käse-Ersatz
- 10 g Agar-Agar-Pulver
- 200 g Wasser
- 30 g Kokosöl und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Tomatenmark
- 100 g Cashewkerne, ungeröstet
- 15 g Sojasauce
- 20 g Hefeflocken
- 1 TL Paprika de la Vera
- 1 EL Zwiebelpulver
- 15 g Apfelessig
- 1 - 2 Prisen Chiliflocken, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
Makkaroni und Fertigstellung
- 4 - 5 Stängel Salbei, abgezupft
- 35 g Olivenöl
- 30 g Paniermehl
- 1200 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 320 g kurze Nudeln
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, grob gehackt
- 130 g Mandeldrink
- 1 TL Paprika de la Vera
- 1 TL Curry
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 19557 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1473 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1u. 25min
Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung
1u. 20min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1u. 20min
Vegane Mac and Cheese
1h
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1u. 10min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Veganer Käse-Dip
40min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min