![Blinis de pois chiche et butternut Blinis de pois chiche et butternut](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6cc1ac33f9d9d42fb3c3751af0f52834/Derivates/fa01d3b550f10c6e30a174923b394b5b95e669dc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 300 g de courge butternut, coupée en morceaux
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de ciboulette fraîche
- 3 brins de coriandre fraîche
- 1 yaourt à la grecque
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 2 c. à café de curry en poudre
- 150 g de farine
- 3 œufs
- 1 c. à café de levure chimique
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 1 c. à soupe d'huile végétale
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 782.1 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 401 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartinable aux lentilles corail et curry breton
15 Min
Falafels et sauce à la coriandre
45 Min
Energy balls carotte et avoine
50 min
Galettes de légumes sans gluten et sauce au yaourt
1 Std.
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Babka au potimarron
4 Std. 30 Min
Bâtonnets de brocoli au cheddar
55 Min
Frittata de courgettes et ricotta
40 Min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40 Min
Mafé aux patates douces et riz
1h 15min
Purée d'amande
10 Min
Dahl de lentilles corail, carottes, pois chiches et épinards
30 Min