Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 2 carottes, en morceaux
- 1 courgette, en morceaux
- 2 poivrons, en morceaux
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sel, et un peu pour le quinoa
- 8 belles feuilles de chou vert
- 300 g de quinoa rouge
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de mélange d'épices (ras el-hanout, sumac, cumin,coriandre, piment)
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1708 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Gratin de patate douce et émincé de soja
45 Min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1 Std. 10 Min
Blanquette de légumes
55min
Ragoût veggie de haricots rouges
1 Std. 25 Min
Petites crêpes aux poireaux et salade d’endives
1 Std. 45 Min
Okonomyaki, omelette japonaise au chou blanc
45 Min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 Min
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1 Std.
Couscous aux légumes d’hiver
1 Std. 10 Min
Couscous aux légumes d'hiver
1 Std. 40 Min
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40 Min