Apparaten en accessoires
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Groenten schillen
-
500 g rode bieten, geheel, ongeschildrode bieten geheel, ongeschild500 g
-
water600 g
-
pastinaak in gelijke stukken (± 5 cm)200 g
Rode bietensalade
-
halloumi in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)400 g
-
olijfolie om te frituren1 el
-
water600 g
-
walnoot, gepeld30 g
-
verse dille enkel de bladeren10 g
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
220 - 250 g volle yoghurtGriekse yoghurt220 - 250 g
-
citroensap10 g
-
witte azijn1 - 2 el
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ - ½ tl
-
mierikswortel, in pot1 - 2 tl
-
volkoren brood in plakjes en geroosterd, om op te dienen
-
rucola om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1348.6 mg
Eiwitten
23.4 g
Calorieën
2062.8 kJ /
493 kcal
Vetten
30 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraten
35.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groene bron
10min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1u. 15min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Mousse van tonijn
10min