
Apparaten en accessoires
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Groenten schillen
-
rode bieten geheel, ongeschild500 g
-
water600 g
-
pastinaak in gelijke stukken (± 5 cm)200 g
Rode bietensalade
-
halloumi in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)400 g
-
olijfolie om te frituren1 el
-
water600 g
-
walnoot, gepeld30 g
-
verse dille enkel de bladeren10 g
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
Griekse yoghurt220 - 250 g
-
citroensap10 g
-
witte azijn1 - 2 el
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ - ½ tl
-
mierikswortel, in pot1 - 2 tl
-
volkoren brood in plakjes en geroosterd, om op te dienen
-
rucola om op te dienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
493 kcal /
2062.8 kJ
Eiwitten
23.4 g
Vetten
30 g
Koolhydraten
35.3 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
15.9 g
Natrium
1348.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
35min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Groene bron
10min