
Apparaten en accessoires
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Groenten schillen
-
rode bieten geheel, ongeschild500 g
-
water600 g
-
pastinaak in gelijke stukken (± 5 cm)200 g
Rode bietensalade
-
halloumi in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)400 g
-
olijfolie om te frituren1 el
-
water600 g
-
walnoot, gepeld30 g
-
verse dille enkel de bladeren10 g
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
Griekse yoghurt220 - 250 g
-
citroensap10 g
-
witte azijn1 - 2 el
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ - ½ tl
-
mierikswortel, in pot1 - 2 tl
-
volkoren brood in plakjes en geroosterd, om op te dienen
-
rucola om op te dienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
493 kcal /
2062.8 kJ
Eiwitten
23.4 g
Vetten
30 g
Koolhydraten
35.3 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
15.9 g
Natrium
1348.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux