Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di gherigli di noci
- 200 g di freekeh
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 200 g di fave fresche o surgelate
- 100 - 150 g di chicchi di melagrana
- 125 g di formaggio primo sale a tocchetti
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2137.8 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 530.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di pollo con riso basmati
45 Min
Insalata di quinoa e pollo Tex-Mex
30 min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo
1j
Frittelle di pane speziate con salsa Tzatziki
1j
Curry vegetariano
35 Min
Insalata fredda di spaghetti di cetrioli alla coreana
25 min
Nachos di carote con guacamole
1j
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini
45 Min
Brunch scandinavo (pane croccante, porridge, uova in camicia e gamberi)
1h 10 min
Curry di ceci (vegan)
1j
Babaganoush
40 min
Hummus al riciclo di verdure
10 min