Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 180 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 120 g di carote, pelate e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 500 g di macinato vegetariano
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
- 100 g di funghi champignon freschi a fette
- 1000 g di patate americane dolci, pelate e a pezzi (3-4 mm)
- 280 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 30 g di burro
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1788.5 kJ / 427.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 691 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù alla soia (vegan)
40min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1sa 10 dk
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1sa 25 dk
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Patate dolci con ragù vegetariano e Feta
45min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Cavolfiore tikka masala
30min
Chili di tofu (vegan)
1h
Chili (vegan)
40min
Chili di seitan (vegan)
30min