Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Agnello
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di cipolla a pezzi
- 120 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 500 g di carne trita d'agnello, sgranata
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di brodo vegetale
- 10 g di salsa Worcestershire
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 foglia di alloro secca
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
Crema di patate e porri
- 800 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 250 g di porri a pezzi (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 25 g di latte intero
- 25 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1458.8 kJ / 348.6 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1044.5 mg
Alternatieve recepten
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Chili con carne a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Baked Beans
14u. 5min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Chili con carne
1h 20min
Scones
30min
Spiedini di melone e scampi con bulgur
45 Min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2 Std.
Crème brûlée
1 Std. 10 Min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1h 20min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min