Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Agnello
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di cipolla a pezzi
- 120 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 500 g di carne trita d'agnello, sgranata
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di brodo vegetale
- 10 g di salsa Worcestershire
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 foglia di alloro secca
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
Crema di patate e porri
- 800 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 250 g di porri a pezzi (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 25 g di latte intero
- 25 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1458.8 kJ / 348.6 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1044.5 mg
Alternatieve recepten
Coleslaw
10min
Salsa olandese (TM6)
15min
Cubetti di frittata con broccoli
Geen beoordelingen
Scones
30 min
Zuppa Tom Kha Gai
35 min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 Min
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Baklava
1 Std. 30 Min
Curry di gamberi con riso basmati (Bimby Friend)
35 min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1 Std. 20 Min
Tzatziki
20min