Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Formaggio indiano (Paneer)
- 1500 g di latte intero
- 4 cucchiai di aceto bianco
Crema di spinaci
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 20 g di burro
- 100 g di panna da cucina
- 400 g di foglie di spinaci freschi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ¼ di limone, il succo spremuto fresco
- olio per frittura, q.b. per friggere
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Lenticchie all'indiana
35 Min
Smoothie al mango
10 Min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 Std.
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 Min
Dal di lenticchie
35 Min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min