Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Formaggio indiano (Paneer)
- 1500 g di latte intero
- 4 cucchiai di aceto bianco
Crema di spinaci
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 20 g di burro
- 100 g di panna da cucina
- 400 g di foglie di spinaci freschi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ¼ di limone, il succo spremuto fresco
- olio per frittura, q.b. per friggere
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Riso Kashmiri
30 Min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15min
Blinis ai ceci e pomodori
30 Min
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6 Std.
Samosas di verdure
1h 10min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 Std. 30 Min
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Lenticchie all'indiana
35 Min