Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di vermicelli di riso
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di galanga a pezzi
- 30 g di olio di semi di girasole
- 40 g di pasta di curry rosso
- 300 g di petto di pollo senza pelle, a listarelle (circa 1 cm)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 150 g di germogli di bambù in scatola
- 1 - 2 cucchiai di salsa di pesce
- 200 g di latte di cocco
- 120 g di carota, pelate e a listarelle
-
80
g di cavolo rosso a listarelle
of 80 g di cavolo a listarelle - 4 rametti di mentuccia, le foglioline tritate
- 1 lime, il succo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1923 kJ / 459.5 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48.3 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 95.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi donuts
50min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40 min.
Ramen coreano con tofu
50min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 godz.
Merluzzo in salsa chakalaka e burro all'aneto
50min
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9h 15min
Smoothie mirtilli e té matcha
10 min
Purè di patate dolci
1h
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Ramen
14h 30min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min