Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne trita
- 100 g di cipolle a metà
- 30 g di burro
- 450 g di carne trita di manzo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di vino di Madeira
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 50 g di burro
- 30 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2507.3 kJ / 599.8 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1600 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alle mandorle
45 min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 min
Maccheroni cheese
55 min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Polpettoni di peperoni
1 godz. 20 min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Tortilla di patate, pancetta e formaggio
50 min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1h
Shepherd's Pie
2h
Polpettone in crumble fragrante
1h
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min
Pasta al forno classica
1 godz. 30 min